Oprit bestraten

Zit u te denken over een nieuwe oprit of is uw bestaande oprit verzakt en wilt u de bestaande oprit laten herbestraten dan is Oostendorp Bestratingen voor u de juiste partner. Van compleet grondwerk tot het kiezen van de juiste bestratingsmaterialen  die geschikt zijn voor de belasting van een oprit. Voor het aanleggen van een oprit is een goede stevige ondergrond heel belangrijk. Om een oprit belastbaar te maken voor personenauto's en verzakkingen en spoorvorming tegen te gaan is het aan te bevelen om eerst een puinbed aan te brengen van menggranulaat. 

Wij adviseren u daar graag over.Complete aanleg, bestraten 70 m2 van een oprit in visgraat(keper)verband met zwarte betonklinkers. Werk Winterswijk


Drie opritten 163 m2 met cobblestones vervangen door nieuwe betonklinkers antraciet in visgraatverband. Werk Winterswijk


Oprit bestraten 50 m2 en compleet grondwerk nieuwbouwwoning te Winterswijk

Bestraten  van een  40 m2 oprit in elleboogverband met strackstones dikformaat 20x7x 8cm zonder facet. Werk Winterswijk.


Compleet grondwerk en bestraten 80 m2 van een oprit met 20 x 30 x 7 cm Coblestones antraciet getrommeld in hafsteensverband . Werk Bredevoort .


Bestraten van een 35 m2 oprit met strackstones dikformaat antraciet. Werk Winterswijk .


Bestraten van een oprijlaan bij een paardenmanege met 350 m2 gebruikte betonklinkers . Werk Winterswijk .