Oprit bestraten

Zit u te denken over een nieuwe oprit of is uw bestaande oprit verzakt en wilt u de bestaande oprit laten herbestraten dan is Oostendorp Bestratingen voor u de juiste partner. Van compleet grondwerk tot het kiezen van de juiste bestratingsmaterialen  die geschikt zijn voor de belasting van een oprit. Voor het aanleggen van een oprit is een goede stevige ondergrond heel belangrijk. Om een oprit belastbaar te maken voor personenauto's en verzakkingen en spoorvorming tegen te gaan is het aan te bevelen om eerst een puinbed aan te brengen van menggranulaat. 

Wij adviseren u daar graag over.


Compleet grondwerk en aanbrengen van een gezamelijke oprit met betonnen dikformaat in keperverband.

Werk Winterswijk 


Compleet grondwerk en aanbrengen 500 m2 betonklinkers en aanbrengen molgoot.

Werk Winterswijk 


Aanbrengen nieuwe oprit gecombineerd met 2 soorten stenen . Werk Winterswijk

Afvoer oude bestrating ,compleet grondwerk en aanbrengen nieuwe opsluitbanden en nieuwe gebakken dikformaat in keperverband.

Werk Winterswijk 


Compleet grondwerk, afgraven/ afvoeren zwarte grond en aanbrengen puingranulaat met ophoogzand. Oprit bestraat met 130 m2 betonklinkers antraciet in visgraatverband. Werk Winterswijk.Oprit bestraten met 100 m2 dikformaat getrommeld in keperverband. Werk Groenlo.Aanleg 45 m2 oprit met betonklinkers 20x10x8cm in elleboogverband. Werk Lichtenvoorde.

Opnemen en afvoeren 145 m2 oude bestrating, compleet grondwerk en aanbrengen nieuwe oprit van 145 m2 met antracietkleurige betonklinkers in elleboogverband.

Aanbrengen 115 lengtemeters opsluitbanden en lijngoot t.b.v. regenwaterafvoer.
Werk Savorin Lohmanstraat Winterswijk 


Compleet grondwerk en aanbrengen van een oprit van 100 m2 met antracietkleurige betonklinkers in elleboogverband.
Werk Bocholtsestraat Winterswijk Complete aanleg, bestraten 70 m2 van een oprit in visgraat(keper)verband met zwarte betonklinkers. Werk Winterswijk


Compleet grondwerk, aanbrengen 20 cm puinbed met puingranulaat en  5 cm straatlaag met ophoogzand.

Aanbrengen 45 m2 sierbestrating voor een oprit.
Werk Kloetenseweg Winterswijk. 


Oprit 45 m2 bestraten met betonklinkers 21x10,5x8 cm antraciet. Werk Vreden 

Drie opritten 163 m2 met cobblestones vervangen door nieuwe betonklinkers antraciet in visgraatverband. Werk Winterswijk


Oprit bestraten 50 m2 en compleet grondwerk nieuwbouwwoning te Winterswijk

Bestraten  van een  40 m2 oprit in elleboogverband met strackstones dikformaat 20x7x 8cm zonder facet. Werk Winterswijk.


Uitbreken en afvoeren oude bestrating en nieuwe betonklinkers 21 x 10,5x8 cm bestraat in elleboogverband. Nieuwe oprit compleet aangewerkt en afgetrild. Werk Dinxperlo


Compleet grondwerk en bestraten 80 m2 van een oprit met 20 x 30 x 7 cm Coblestones antraciet getrommeld in hafsteensverband . Werk Bredevoort .


Bestraten van een 35 m2 oprit met strackstones dikformaat antraciet. Werk Winterswijk .


Bestraten van een oprijlaan bij een paardenmanege met 350 m2 gebruikte betonklinkers . Werk Winterswijk .


Compleet grondwerk t.b.v. oprit. Afgraven zwarte grond en aanbrengen puingranulaat en straatzand. Aanbrengen 45 m2 betonklinkers antraciet. Werk Dinxperlo